diumenge, 8 de gener del 2012

A PARTIR DELS 45 MENYS MEMÒRIA MENYS RAONAMENT

Fa uns anys la disminució de les facultats mentals es situaven al voltant dels 70 anys, però una investigació realitzada pel Centre d’Investigació en Epidemiologia i Salut de la població de Francia i de la University College de Londres, situa aquesta disminució molt antes d’aquesta edat.
Aquest projecte és va dur a terme amb 7000 persones d’uns 45 als 70 anys i va durar al voltant de 10 anys (des de 1997 fins 2007). Aquest estudi es basava en estudiar les funcions conatives dels voluntaris sent aquestos avaluats tres vegades durant els 10 anys i tenint en conter la memòria, el vocabulari, l’audició i la comprensió de cada persona. Totes les puntuacions aconseguides, amb excepció del vocabulari, és va observar que disminuïa més ràpid en la gent adulta.
Els investigadors conclouen el seguiment dient que l’expectativa de la vida seguirà augmentant i així, durant aquest segle es podrà entendre l’envelliment cognitiu que serà un dels temes més importat. Per últim, també afegeixen que portar una vida sana ajudarà aquesta disminució a llarg termini.


Noticies Relacionades:

Vidio Relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada